Pippi
overskrift

Pippi har gjort det super godt i 2016 til udstillingerne, og i august blev hun klub junior champion i Specialklubben KHKG, hvor hun også endte som RACEVINDER 2016.

 

ER SUPER STOLT af vores skønne pige

Pippi

 

Tindbæk*s Mississippi født den 1. april 2015

 

 

Pippi er en af hvalpene fra vores 1. kuld. hun er født her hos os, og vi besluttede hurtigt, at vi ville beholde en tæve selv. Det har været SÅ sjovt at have hvalpe, og det er endnu mere sjovt at følge en af dem vokse op, og blive skønnere og skønnere for hver dag.

 

Pippi har det dejligste sind, hun er sød og rar, meget lærenem ( når det passer hende), og så har hun et udtryk som gør, at man kun kan holde af hende, hun udstråler så meget frækhed og selvtillid, hun har rigtig meget energi, og nyder at tumle med Cello, gå ture, træne og ikke mindst, så er hun en super god svømmer.

 

Vi har haft Pippi med til nogle få udstillinger, og det er gået rigtig godt. Hun er blevet testet for forskellige sygdomme,og blevet røntgenfotograferet i hofter og albuer. Her på siden er links til sundheds og udstillingsresultater, samt en beskrivelse af de forskellige ting hun er testet for. Pippi er Godkendt til avl, og vi håber at kunne byde et kuld hvalpe velkomme sidst i 2017 eller i 2018:-)